“Aquí tamén en landras” en Xixirín

pan xixirín

Xixirín forma parte dos produtores/as locais do noso grupo de consumo.

“O trigo ven de Lugo, de produtores de confianza. O centeo ven de preto de Palas de rei con selo craega. Moémolo nun muíño de pedra, no río Mera, preto da nosa aldea. O forno é de leña e ten unha capacidade de 18 pans. Usamos apeiros tradicionais, rodo, a pa, artesa, hucha, barredoiro de loureiro, barro para pechar a porta…, o levedo é prensado (con vontade de cambiar a levedo nai), o mesmo que usa Divina na praza de abastos, e o sal ecolóxico o mercamos en Comarca 54″

Tamén ofertan máis servizos no CES relacionados co software libre e a medicina natural. Máis info do seu proxecto no blog:

http://xixirin.wordpress.com/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s